Vendégkönyv

Kérem, ide írja a könyvvel kapcsolatos véleményét, gondolatait! Ehhez előbb regisztrálnia kell, s ezután bejelentkeznie.

 

gervai

Tisztelt Horváth Szilárd!

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de nem vettem észre a bejegyzést. A fotó abban  a svábhegyi villában készült, ahol évtizedekig laktam.

üdvözlettel:
Gervai András

2012. november 02. péntek, 11:26

dzsonlenin

Tisztelt Gervai András!

Nagy érdeklődéssel olvastam "Fedőneve: szocializmus..." című könyvét és igyekszem beszerezni a következő művet is. (Alagsori történetek)A könyv borítója nagyon szép, ehhez kapcsolódik a kérdésem. Ez az "oroszlános" pad nem a keszthelyi kastély parkjának egy eldugott zugában található?

Köszönöm. Tisztelettel: Horváth Szilárd

2012. október 01. hétfő, 14:35

iÁrpi

Olvasom a könyvet. Amikor a kezembe vettem, azt hittem, két estés történet. De nehéz olvasmány. Lelkileg. Egy nap - egy fejezet. Egy sors. Én csak a végét éltem meg tudatosan a Kádár-kornak, bár abban nőttem fel. Tudtuk, hogy figyelnek. De hogy ilyen hidegvérrel kezelték az emberi sorsokat... És hogy ilyen hatással voltak a lelkekre...

Remélem, sokakhoz eljut a könyv. És remélem, sokan megértik, miért is baj, ha listák készülnek az emberekről. Hogy miért is baj, ha megfigyelik őket. Hogy ne jöhessen többé ilyen kor. Sőt, hasonló se.

2011. február 27. vasárnap, 02:11

Csak regisztrált felhasználók írhatnak bejegyzéseket, kérem, jelentkezzen be a BELÉPÉS menüpontnál!

 

Megjelenített bejegyzések száma 
german bbw sex